02 Ιουνίου, 2023

 

 Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι των πολιτών της Ένωσης που διαμένουν στην  Ελλάδα | Δήμος Μονεμβασίας | Monemvasia | Μονεμβασιά | Μολάοι | Νεάπολη |  Ασωπός | Ζάρακας

 

ΕΝΩΣΗ των ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

MΑΘΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

(ΕτΣΓΜΜΔΘ)

ΕΔΡΑ: ΘΕΡΜΗ

Α.Μ.: 255/2013

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: +30 697 2393 211 ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Γριτζάς Γεώργιος

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: +30 694 8627 308 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Κουκούρη Μαρία

email: enosi.sgkmm.thermis2013@gmail.com

Blog: http://enosithermis.blogspot.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/enosisgkmm.thermis

 

Αρ. ΕΞΕΡΧ. Εγγράφου: 42

Σχολική Περίοδος: 2022-2023

 Τόπος: Θέρμη

Ημερομηνία: 31/5/2023 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ΠΡΟΣ:

    Συλλόγους Γονέων Δ. Θέρμης

    Δ/νσεις Σχολείων Δ. Θέρμης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

     Γραφείο Παιδείας Δ. Θέρμης

     Αντιδήμαρχο Παιδείας Δ. Θέρμης

     Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Μαθητριών Κ. Μακεδονίας

 

 

ΘΕΜΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6/23: ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ MΑΘΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (ΕτΣΓΜΜΔΘ)

 

Παρακαλούμε το γραφείο παιδείας να διακινήσει την πρόσκληση στις Δ/σεις των σχολείων με την παράκληση να το μεταβιβάσουν στο σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του σχολείου.

Επίσης παρακαλούμε στους παραλήπτες του email να το προωθήσουν στον/στην πρόεδρο του νέου ΔΣ του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων (στην περίπτωση που δεν είναι οι ίδιοι/ες).

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Η Ένωση των Συλλόγων Γονέων Μαθητών Μαθητριών Δήμου Θέρμης (ΕτΣΓΜΜΔΘ) σας προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση αρχαιρεσιών που θα λάβει χώρα στις 9/6/2023 και ώρα 19.00-21.00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί με την επόμενη πρόσκληση.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, θα εκλεγεί το νέο 9μελές ΔΣ με τα αναπληρωματικά μέλη, η εξελεγκτική επιτροπή, ο/η εκπρόσωπος στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Θέρμης και οι εκπρόσωποι για την Ομοσπονδία των Ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον νόμο, δικαίωμα ψήφου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση έχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των σχολείων για την ΕτΣΓΜΜΔΘ, όπως προέκυψαν στις εκλογές τους, εφόσον τα παιδιά των γονέων και κηδεμόνων που ψήφισαν αποτελούν τουλάχιστον το 1/3 του συνόλου των μαθητών στου σχολείου. Για τον λόγο αυτό οι σύλλογοι που ικανοποιούν την παραπάνω συνθήκη καλούνται να προσκομίσουν πριν τις εκλογές, καταρχήν άμεσα ψηφιακά και στη συνέχεια ως αντίγραφα τα ακόλουθα:

1.     Πρακτικό της εκλογο-απολογιστικής τους συνέλευσης στο οποίο να φαίνονται οι εκλεγμένοι/ες αντιπροσώποι για την ΕτΣΓΜΜΔΘ και ο αριθμός των παιδιών που αντιστοιχούν σε όσους/ες ψήφισαν.

2.     Λίστα ψηφισάντων με τις υπογραφές τους.

3.     Βεβαίωση της Διεύθυνσης του Σχολείου για τον αριθμό των μαθητών/ριών του σχολείου για να μπορεί να επαληθευθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός του 1/3 των παιδιών όσων ψήφισαν.

4.     Αντίγραφο του καταστατικού του συλλόγου (δεν χρειάζεται αν το έχετε προσκομίσει στο παρελθόν).

Σύμφωνα με το καταστατικό και για να διευκολυνθεί η διαδικασία ελέγχου της πιστοποίησης του σώματος των εκλογέων μέλη του ΔΣ θα βρίσκονται την Πέμπτη  1/6 και ώρες 19.00-21.00 στο χώρο συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ραιδεστού για να παραλάβουν τα αντίγραφα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να τηλεφωνείτε στον Πρόεδρο (6972393211 Γιώργος Γριτζάς) και στη Γραμματέα (694 8627 308  - Κουκούρη Μαρία

 

 

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων Μαθητών Μαθητριών Δήμου Θέρμης (ΕτΣΓΜΜΔΘ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


    

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΙΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ